Information

There is no future instance planned. If you register now, you will be informed of future start dates.

Price € 195,00
VAT 21% + € 40,95
Total € 235,95
Social

Aanmeldformulier

Eerste Hulp

Eerste Hulp

Fields with a * are required.

Uw persoonlijke gegevensDhr
Mevr

Erasmus Academie
Erasmus Universiteit

FactuurgegevensIk betaal zelf (u hoeft verder niets in te vullen)
Mijn organisatie betaalt

Let op: indien uw organisatie betaalt, vul hieronder alle velden in.


OverigNieuwsbrief Erasmus AcademieJa
Nee
Ik ben al geabonneerd

Voorwaarden en ondertekening


Inschrijf- en betalingsvoorwaarden

De inschrijf- en betalingsvoorwaarden van Erasmus Academie vindt u op de website Algemene voorwaarden. Het totale cursusbedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Privacy statement

De persoonsgegevens die via dit inschrijfformulier verkregen zijn, worden gebruikt voor cursussen van Hovo Rotterdam / Erasmus Academie ten behoeve van de deelnemersadministratie en –communicatie. Erasmus Academie gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het uitgebreide privacy beleid van de Erasmus Universiteit Rotterdam kunt u nalezen op Privacy statement.

Vertrouwelijk

Vertrouwelijke omgang met informatie: Voor de opzet van onze opleidingen is een sfeer van openheid en vertrouwen van groot belang. U moet vrijelijk informatie kunnen uitwisselen zonder dat die buiten het bestek van de opleiding bekend wordt. Met uw ondertekening van dit inschrijfformulier gaat u daarom akkoord dat geen enkele informatie – welke niet via openbaar toegankelijke informatie verkregen had kunnen worden – op enigerlei wijze wordt bekend gemaakt aan personen, bedrijven/organisaties buiten de context van deze opleiding zonder de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de betrokkene(n) en Erasmus Academie.

Contact


For more information we like to refer you to LEAD Solutions via telephone: 030-2640408 or e-mail address: info@lead.nl.